Viața sportivă

Pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut şi mai sănătos, sunteţi invitaţi să participaţi la activităţile sportive organizate în cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai", reunite în campionate studenţeşti de : fotbal, volei, baschet, tenis, etc.

Locul de desfăşurare a acestor activităţi este Complexul Sportiv Universitar "I. Haţieganu" care asigură bazele sportive (terenurile şi sălile de sport) necesare, într-un cadru natural feeric, adecvat unor astfel de competiţii.

Informatii suplimentare

Echipa de fotbal a Universităţii "Babeş-Bolyai" 

Program întâlnire/antrenament: Luni, Marţi, Joi ora 16.30, Complexul Sportiv "I.Haţieganu" 
Septimiu Ormenişan, sormi69@yahoo.com 

Echipa de fotbal "U.B.B", o echipă relativ tânără, înfiinţată din septembrie 2005, a reuşit, într-un timp scurt, să se impună printre echipele studenţeşti, ocupând la ora actuală, locul II în clasamentul Campionatului Universitar. În cadrul Campionatului Universitar de Fotbal - Zona de Vest participă echipe din centrele universitare: Alba Iulia, Arad, Cluj-Napoca, Hunedoara, Oradea, Petroşani, Reşiţa şi Timişoara. 
Lotul mare al echipei este format din 30 de studenţi de la diferite facultăţi ale universităţii, printre care se regăsesc şi studenţi străini veniţi la studiu prin Programele Socrates/Erasmus.