Kémia és Vegyészmérnöki Kar

A Babeș–Bolyai Tudományegyetemen zajló tudományos kutatások kimagasló részeseként, a Kémia és Vegyészmérnöki Kar a több mint nyolc évtizedes tevékenységét egyaránt szentelte az oktatásnak és a kutatásnak, és mindkettőt figyelemreméltó akadémiai és tudományos megvalósítások koronázták meg.

Az intenzív nemzetközi kapcsolatoknak és csereprogramoknak köszönhetően, az európai vagy amerikai egyetemekkel és intézetekkel folytatott együttműködési projektek során karunk folyamatosan kiterjeszti tudományos kapcsolatait, hallgatói és oktatói csereprogramjait, hiszen tudvalevő az a tény, hogy a harmadik évezred kezdetén a kémia szakterülete az egyik „legnemzetközibb” oktatási és kutatási területnek számít.

Felkészültünk, és szakmai együttműködés céljából a hagyományos erdélyi vendégszeretettel fogadjuk a hazai és külföldi oktatókat és kutatókat, valamint a hallgatókat. A kolozsvári Kémia és Vegyészmérnöki Kar tárt kapukkal vár mindenkit!

INTÉZETEK

Ezt a tartalmat harmadik fél tárolja. A külső tartalom megjelenítésével elfogadja a www.youtube.com általános szerződési feltételeit