Üzletkötő Kar

Az Üzletkötő Kar két alapképzési programot kínál a hallgatóknak, amelyeket román és angol nyelven is lehet választani: üzletigazgatás szak és vendéglátó-ipari üzletigazgatás szak, valamint négy magiszteri képzési programot: üzletigazgatás, nemzetközi üzletigazgatás (International Business Administration), hotelmenedzsment, vendéglátó–ipari és turisztikai üzletigazgatás (Business Administration in International Hospitality and Tourism).

A kar valamennyi képzési programját egyedi megközelítéssel és az oktatási innovációs szempontok figyelembevételével állítottuk össze, és bebizonyosodott, hogy fejlett vállalkozói szellemű üzletembereket sikerül felkészítenünk, akik magas szintű versenyképességgel rendelkeznek, és helyt tudnak állni a gyors változások nyomása alatt lévő üzleti környezetben.

A kar hallgatóinak célkitűzéseit is vállalja: végzett diákjaink sikere a mi sikertörténetünk is egyben. Ennek érdekében a képzési programjainkat, az Üzletkötő Kar keretében történő tevékenységeket úgy szervezzük, hogy megfeleljenek a hallgatók elvárásainak: igyekszünk biztosítani ugyanazokat a tanulmányi lehetőségeket, amelyek jelen vannak a legjobb nemzetközi karokon is. Olyan ismeretekkel és képességekkel szeretnénk felruházni hallgatóinkat, amelyek birtokában megbecsülésnek és elismertségnek örvendhetnek hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Működése során az Üzletkötő Kar – az oktatási folyamatban és a fejlődésben elért eredményei révén – regionális szinten erős karrá vált, az üzleti szférához való helyi és nemzetközi szintű kapcsolódással. Ennek köszönhető az is, hogy több sikeres vállalat már az egyetem padjaiból igyekszik diákjainkat kiválasztani jövendő alkalmazottai sorába. Mindezek mellett meg kell említenünk azt is, hogy világszinten üzleti iskolák sora választja a velünk való együttműködést és a kétdiplomás képzési programok működtetését: az Üzletkötő Karnak több mint 70 partneregyeteme van.

INTÉZETEK

 

Ezt a tartalmat harmadik fél tárolja. A külső tartalom megjelenítésével elfogadja a www.youtube.com általános szerződési feltételeit